2009-10-09 15:05:15• hírek • Blikk.hu

Rába Tímea megmutatta bomba testét

Az 1991-es év szépségkirálynő-választásának legegzotikusabb szépsége jól tette, hogy megmutatta még mindig tökéletes alakját, hiszen így bebizonyíthatja a vele egykorú háziasszonyoknak, hogy átlépve a harmincat sem áll meg a világ. Rába Tímea decemberben tölti be a negyvenet.

Nagyon sokat küzdöttem azért, hogy újra úgy nézzek ki, mint húsz évvel ezelőtt. Három gyermeket szültem, és mindegyik várandósságom alatt majd' harminc kilót szedtem fel - mondta a Blikknek Timi, aki a folyamatos edzések mellett mindig ügyelt arra, hogy családja semmiben se szenvedjen hiányt. - Nem az volt az elsődleges szempont, hogy minél előbb megszabaduljak a feleslegtől.

Sőt, számomra kifejezetten fontos volt, hogy ameddig csak tudom, anyatejjel táplálhassam a gyerekeket, úgyhogy addig bele sem kezdtem a fogyókúrába - tette hozzá a szépség, akinek a gyereknevelés mellett nem volt könnyű dolga. - Amikor a gyerekek lefeküdtek, én akkor kezdtem el járni az edzőtermeket. És bár sokszor szívesebben dőltem volna hátra, hogy egy jó film mellett kipihenjem az egész napos fáradalmakat, tudtam, hogy a cél érdekében küzdeni kell.

A cikk további részét a www.blikk.hu honlapon olvashatja.


Rába Tímea: háziasszony helyett szexi negyvenes
Rába Tímea: hétköznapi háziasszony helyett szexi negyvenes


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: